İşadamı Erdem,Ailesi Tarafından Yaptırılan Koleji İnceledi


Mardin Savurlu olan hayırsever işadamı Zeynel Abidin Erdem, ailesi tarafından Midyat ilçesinde yaptırılan Mehmet Nezih Erdem Koleji'nde incelemelerde bulundu.

Mardin Savurlu olan hayırsever işadamı Zeynel Abidin Erdem, ailesi tarafından Midyat ilçesinde yaptırılan Mehmet Nezih Erdem Koleji'nde incelemelerde bulundu. Erdem'e ses sanatçısı Berdan Mardini de eşlik etti.

Midyat'ta Erdem Holding tarafından yaptırılan ve ikiz kardeşi Mehmet Nezih Erdem'in isminin verildiği okulda incelemelerde bulunan Zeynel Abidin Erdem'e ses sanatçısı Berdan Mardini de eşlik etti. İşadamı Erdem ve sanatçı Mardini, okulda Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu, Okul Müdürü Salih Aslan, Midyat Sanayici ve İş Adamaları Derneği (MİSİAD) Başkanı Yusuf Yenigün, yönetim kurulu üyeleri, MİKAD Derneği Başkanı Mesut Sancar, iş adamları ve öğrenciler tarafından karşılandı. Okula hayran kalan Berdan Mardini, çok etkilendiğini ifade etti. İşadamı Erdem ise, anılarını paylaşarak gelişen ve değişen teknolojiye atıfta bulundu. Erdem, kendisinin okuduğu yıllarda 'matematiğe veteriner, Fransızca'ya sokaktaki bilmem kim, fiziğe bilmem eczacı'nın geldiğini söyleyerek, "Şimdi hamdolsun bu imkanlara kavuştuk. Hükümetimiz her bir insana, her bir öğrenciye, iPod veriyor. Yani bundan daha iyi, ileri bir teknoloji yok. Hollanda'da da yok" dedi.

Okul Müdürü Salih Aslan'dan okulun yapısı, idaresi hakkında bilgi alınmasının ardından okulun birimleri gezildi. Okulu çok beğenen Erdem, daha sonra okul idaresinden brifing aldı. İşadamı Erdem, bölgede okullar, yurtlar, spor salonları ile ilgili bir gezi yaptığını belirterek, "Daha da iyi bir hizmet umuduyla arkadaşlarımı da teşvik ettim. Midyat'ta belediye başkanımıza yaptığımız okulumuzun önündeki yolu yapması hususunda ricada bulundum, yol da yapılacak" diye konuştu.
Etiketler:

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI