Başkan Yardımcısı Baysal:Midyat İl Olmayı Hakkediyor

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, ilçe olarak il olmayı yıllardır hak etmelerine rağmen bunun hiç gündeme getirilmediğini söyledi.

Mardin'in Midyat ilçesi Cumhuriyet Bulvarı’nda hizmete giren Özel Artuklu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılış kurdelası Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katıldığı törenle kesildi.

“MİDYAT İL OLMAYI HAK EDİYOR”

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, Midyat’ta çok şeylerin değiştiğini, modern ve çağdaş anlamda bir kent olduklarını belirterek, "Midyat demek; tarih ve kültür şehri, turizm ve inanç merkezi, değişen ve büyüyen bir şehir demek. Bunları söylememin nedeni şu; Midyat Türkiye’nin en güzel ilçesi seçildi. Dolayısıyla ilçe bazında Başkanımızda yılın belediye başkanı seçildi. Midyat, coğrafi anlamda konumu nedeniyle veriler yönünden uzun yıllar il olmayı hak ediyor. Ancak bugüne kadar bu telaffuz edilmedi. Bunu Allah’ın izni ile Sayın Şehmus Nasıroğlu liderliğinde ve sizlerinde desteği ile hayata geçireceğiz. Bazı siyasetçilerin de dediği gibi, 'Ya olacak, ya olacak'" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından polikliniğin açılış kurdelası kesildi.

Üç katlı poliklinikte ağız ve diş sağlığı konusunda diş tabibi Belman Yaman, Serhat Kuru ve diş teknisyeni Şeref Atasal ile birlikte 6 görevli bulunuyor.
Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

2 yorum

  1. https://youtu.be/ZduMl3vze3o midyat gezi videomuz için tıklayınız

  2. NJ Sportsbook - JamBase
    Get up to 동해 출장안마 $500 in free bets at 제주 출장안마 Mohegan Sun 대구광역 출장안마 Pocono's online sportsbook. Sign up 서울특별 출장안마 and deposit at min. 구미 출장샵 odds 1/2. (T&Cs Apply)

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI