AZİZ ÖNEN'DE YILSONU ETKİNLİĞİ






Mardin'in Midyat ilçesindeki Aziz Önen Lisesi'nde yılsonu enkinlikleri düzenlendi.

Aziz Önen Lisesi'nde düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Seyfettin Mete, Şirin Avcı, Okul Müdürü Turgut Mete, diğer okulların müdürleri, veliler ve öğrenciler ile öğretmenler katıldı. Etkinlikte konuşan Aziz Önen Lisesi Müdürü Turgut Mete, "Okullar öğrencilerini okul başarısından hayat başarısına hazırlarken, onların bireysel yeteneklerini de ortaya çıkarmakla görevli ve sorumludurlar" dedi.

Okul konferans salonunda düzenlenen programda konuşmaların ardından öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları resim ve iş teknik çalışmalarını sundukları serginin açılışı yapıldı. Okulun müzik öğretmeni Selim Limonlu yönetimindeki gitar resitali ve konserle devam eden programda, daha önce yapılan tiyatro gösterisindeki başarılarından dolayı öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İleri tarafından çeşitli ödüller verildi.
Etiketler:

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI