İŞTE YENİ MİDYAT DEVLET HASTANESİ

Mardin'in Midyat ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesine taşınma işlemleri başladı.
Mardin'in Midyat ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesine taşınma işlemleri başladı. Eski hastaneden malzemeler belediyenin tahsis ettiği araçlarla taşınırken, pazartesi günü poliklinikler hizmette olacağı belirtildi.

Yeni hastaneye taşınma işlemlerinin başladığını vurgulayan Hastane Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Bilal Arıkan, "Yeni hastaneye taşınma işlemlerimiz başlamış durumda. Vatandaşlara daha verimli hizmet sunmanın heyecanını yaşayacağımızdan dolayı mutluyuz. Poliklinikler pazartesi günü hizmete girecektir." diye konuştu.

Hastane Müdürü Beyazıt Aslan, "Malzemelerin taşınması konusunda belediyemizin verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'na teşekkür ederiz." dedi. Yeni hastane yanında bulunan yolun henüz yapılmadığını hatırlatan Aslan, "Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için bir an önce yolun yapılmasını istiyoruz. Bu konuda da Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nun desteğini bekliyoruz." şeklinde konuştu. Yeni hastane yolunun yapılması konusunda bilgi veren Şehmus Nasıroğlu ise yol yapım çalışmalarının pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Pazartesi gününden itibaren halkın hizmetine girecek olan 150 yataklı hastanede 40 poliklinik, 7 ameliyathane, 3 yoğun bakım ünitesi, 4 odalı doğum servisi bulunuyor.

CHA
Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI