Karı-Kocayı Uyarınca Bıçaklandı

Midyat'ta bir markette eşiyle tartışan çiftçi 'tartışmayın' diye uyaran işletme sahibi ve personeli beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.

Midyat'ta bir markette eşiyle tartışan çiftçi 'tartışmayın' diye uyaran işletme sahibi ve personeli beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Eşi öğretmen kendisinin işsiz olduğu öğrenilen zanlı 4 kişiyi bıçakladı.

Cumhuriyet bulvarında bulunan bir markette tartışmaya başlayan Recep A.(29) ile Tuba A(28) işletme sahibinin 'tartışmayın, ayıptır' uyarılarıyla karşılaştı. Bunun üzerine eve gidip ekmek bıçağı alan Recep A. tekrar markete döndü. İşletme sahibi Abbas İşler'i bıçakladıktan sonra markette çalışan 3 kişiyi daha çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Abbas işler Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, burada yapılan müdahalenin ardından Özel Mardin Park Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yoğun bakımda olduğu belirtilen İşler'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, yaralanan diğer üç kişi ayakta tedavi edildi.

Polis'in yaptığı çalışma sonunda kısa sürede yakalanan Recep A. emniyetteki sorgusunun ardından Midyat Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığında ki sorgunun ardından Recep A. çıkartıldığı mahkemece 'Ağırlaştırılmış kasten yaralama' suçundan tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

CHA
Etiketler:

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI