Artuklu Üniversitesi Bölge Şampiyonu!



MAÜ Bölge Şampiyonu oldu 

image


Mardin Artuklu Üniversitesi Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firmasının ortaklaşa düzenlediği üniversitelerarası halı saha futbol turnuvasında Bölge şampiyonu oldu.
Türkiye genelindeki bütün üniversite futbol takımlarının katıldığı futbol turnuvasının önce Güneydoğu bölgesindeki üniversite takımlarını bir bir yenerek bölge şampiyonu olan MAÜ Kartallarspor Doğu Anadolu Bölgesi şampiyonunu da yenerek süper bölge şampiyonu oldu. 67 üniversite takımın katıldığı turnuvada 1 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında final oynama hakkını kazanan Kartallarspor Teknik Direktörü ve SKS Spor Şube Müdürü Mehmet Fidan, yeni bir üniversite olmalarına rağmen iki yıllık bir emeğin sonucunda Türkiye genelinde bir şampiyonada finale yükselmenin sevinicini yaşadıklarını söyledi.  Turnuvada zorlu takımları geride bıraktıklarını anlatan Fidan, hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olduğunu ifade etti. Futbol takımlarına desteklerini esirgemeyen üniversite rektörü ve genel sekreterine teşekkür eden Fidan, “Üniversitemizde sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağrılık verdik. Gençlerimiz eğitim faaliyetleri dışındaki zamanlarını değerlendirmek amacıyla, bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Üniversitemiz Kartallarspor futbol takımı bölge turnuvasında Şırnak ve Adıyamanspor’u, Süper Bölge Şampiyonasında ise rakibimiz olan Bingölspor’u yenerek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandık.”dedi.    
Şampiyon Öğrencilerden Genel Sekretere Ziyaret
             Üniversiteler arasında düzenlenen futbol turnuvasında Süper Bölge Şampiyonu olan Mardin Artuklu Üniversitesi Futbol Takımı üniversite genel sekreteri Şahin Arpağ’ı ziyaret ettiler. Turnuva boyunca kendilerine destek veren Üniversite Genel Sekreteri Şahin Arpağ’ı makamında ziyaret eden sporcular, zorlu bir turnuvanın sonucunda Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandıklarını ifade etti.

kaynak:habermardin
Etiketler: , , ,

Yazar Hakkında

HaberPro profesyonel bir blogger haber temasıdır ve ücretsiz sunulmaktadır. Temayı indirmek ve özellikleirni detaylı incelemek için Tema sayfasını ziyaret ediniz.Teşekkürler Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI